Το οινοποιείο Δαφέρμου ιδρύθηκε το 2007 με όραμα την παραγωγή κρασιού υψηλής ποιότητας. Με περισσότερες από 20 ποικιλίες φυτεμένες στους τρεις αμπελώνες μας: Λεύκαρα, Βαβατσινιά και Άγιοι Βαβατσινιάς, έχουμε μεγάλη επιλογή για δημιουργία χαρμανιών. Στόχος μας είναι να βρούμε ποικιλίες που θα συμπλήρωναν τέλεια η μία την άλλη για να δημιουργήσουμε το τέλειο κράσι από κάθε άποψη. Ο κύριος μας στόχος είναι να προωθούμε τις τοπικές ποικιλίες που συνοδεύονται από μερικές από τις καλύτερες και πιο γνωστές διεθνείς ποικιλίες.

Σήμερα, το οινοποιείο μας παράγει 100,000 μπουκάλια κρασί το χρόνο που συμπεριλαμβάνει 7 διαφορετικές μάρκες. Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα κράσι υψηλής ποιότητας παρά τις μεγάλες ποσότητες. Εκτός από το κρασί, φιλοξενούμε εκδηλώσεις, όπως γάμους και εταιρικές εκδηλώσεις. Προσφέρουμε έναν μοναδικό χώρο καθώς υπάρχει δυνατότητα διεξαγωγής εκδηλώσεων στον εσωτερικό χώρο με την υπέροχη θέα στους αμπελώνες και το εσωτερικό του οινοποιείου, αλλά και στον εξωτερικό χώρο που καλύπτεται μόνο από τα αστέρια του ουρανού που βοηθούν στη δημιουργία μιας ρομαντικής και πολύ ευχάριστης βραδιάς.

Έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερες από 500 εκδηλώσεις, έχουμε αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στη διεξαγωγή εκδηλώσεων σε πολύ υψηλό επαγγελματικό επίπεδο και εγγυόμαστε ότι όλοι οι καλεσμένοι θα φύγουν από το οινοποιείο μας εξαιρετικά ικανοποιημένοι.